Субота, 20.04.2024, 05:23
Рівненська обласна організація ВМГО
СПІЛКА МОЛОДИХ СОЦІАЛІСТІВ 
Головна Головна

Реєстрація Реєстрація

ВхідВхід
Вітаємо Вас Гість | RSS
Меню
Погода
Погода в Рівному
Посмійся...
Новини РівнOGO
Головна » 2008 » Квітень » 30 » Камера! Мотор! Поїхали!
Камера! Мотор! Поїхали!
21:59
Стартував інтернет конкурс молодіжного відео «СВІТ НАШИМИ ОЧИМА» організований молодіжною громадською організацією «СМС» спільно з відділом у справах сім’ї та молоді Рівненської облдерадміністрації.

Прийом конкурсних робіт триватиме з 1 травня до 20 липня 2008 року. До участі в конкурсі будуть допущені короткометражні відео роботи (тривалістю до 4 хвилин), які не містять жодних елементів насилля, людиноненависництва, жорстокості, розпусти, не пропагують статеву, расову, або будь-яку іншу нерівність та не популяризують алкоголь, наркотики, або тютюнопаління.

Перші роботи вже з’явилися на сайті. Ними стали доробки рівненських команд КВН, які знімали їх для показу в рамках Рівненської ліги КВН. Так команда КВН «ФАВАВУ» запропонувала свій варіант для кліпу групи Quest Pistols «Я устал хочу любви». Вийшло доволі цікаво і смішно. До того ж на відміну від оригіналу ще й дешево. В свою чергу інша КВН команда «Аварія», відома вже далеко за межами області пропонує до розгляду 5 аварійних ха-ха історій. Хлопці прямо в центрі міста плавають в фонтані та бігають на лижах (кліп знімали влітку). Одним словон, краще один раз побачити...

Тож вітаємо організаторів конкурсу з вдалим початком. А від конкурсантів чекаємо все більше цікавих робіт. Нагадаємо, що заявку про участь можна подати за адресою: http://sms-rivne.at.ua/index/0-3.


Переглядів: 1061 | Додав: sms-rivne | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
11.11.2008
1. Sonic [Материал]
класненько

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма для входу
Спонсори

Наше радіо (100,7)
Пошук
 
СМС Новини
Наші друзі
Реклама від google
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024