Четвер, 28.03.2024, 19:01
Рівненська обласна організація ВМГО
СПІЛКА МОЛОДИХ СОЦІАЛІСТІВ 
Головна Головна

Реєстрація Реєстрація

ВхідВхід
Вітаємо Вас Гість | RSS
Меню
Погода
Погода в Рівному
Посмійся...
Новини РівнOGO
Головна » 2008 » Липень » 5 » Літній табір СМС
Літній табір СМС
21:03

Ось вже другий рік поспіль Всеукраїнська молодіжна  громадська організація «СМС» організовує для своїх активістів на березі Чорного  моря літній табір, де вони можуть поближче познайомитися один з одним,  навчитися багато корисного та просто відпочити. Перший заїзд розпочався 20  червня і тривав до 30 числа. І ось перші відгуки.

Ольга Шаповалова (Острозька районна організація «СМС»)

10 червня розпочався перший заїзд літнього табору СМС на базах відпочинку «Здоров’я» та «Ніка-2» в селищі Затока, Одеської області. Учасниками цього табору були представники нашої організації з кожної області України. Наш відпочинок був чудово спланований, і включав в себе: ранкову зарядку, сніданок, обід , вечерю, конкурс «Акція», дебати, відпочинок на морі, спортивні змагання з футболу та волейболу, дискотеку.

Кожного дня відбувалися публічні дебати, попередньо обравши яка область проти якої виступатиме. Теми для дебатів вибиралися шляхом жеребкування (хочу зазначити, що теми були дуже цікавими, і спірними, тобто дебатуючим було про що поговорити). Кожна область висувала свою кандидатуру для виступу, зазвичай, це мала б бути людина з активною життєвою позицією, здатна відстояти її у дебатах перед глядачами, які водночас були і суддями. Після дебатів відбувалося таємне голосування, яке вирішувало хто з дебатуючих переходить в наступний тур. Це дійство було надзвичайно цікавим та пізнавальним, оскільки несло багато цікавої інформації, фактів та статистики. Переможцям дебатів було обіцяно участь в зйомці на телебаченні.

Для участі в конкурсі «Акція» усіх учасників поділили на команди «Захід», «Центр» та «Південь». Наша команда презентувала акцію на тему «Відпочивайте як ми», вона несла розважальний характер. Першою частиною акції була презентація нашої піщаної фортеці з символікою СМС, яку ми власноруч збудували. Потім дружно взявшись за руки, під звуки гітари ми співали українських пісень, після чого всі дружно побігли в море купатись.

Також наша спілка організувала акцію розважального характеру, для маленьких відпочиваючих. Було проведено багато цікавих ігор та конкурсів для діток, а в нагороду вони отримували спеціально підготовлені призи. Батьки дітей та керівництво сусідніх баз відпочинку, були дуже вдячні і задоволені нашими акціями.

На останній день було заплановано «День Нептуна». Це свято організовували і брали в ньому участь усі учасники нашого літнього табору. Ввечері проводився конкурс між русалоньками, які готували концертні номери для виступу перед Нептуном. Та задіяні були не лише русалочки та Нептун, а й чорти, дівчатка, які зустрічали танцем Нептуна, та багато інших.

І на завершення була прощальна дискотека.

Загалом відпочинком я залишилась дуже задоволена, знайшла багато друзів з різних куточків України. Чудово провела час, відпочила, попрацювала…і з превеликим задоволенням повернулася б ще на один заїзд.

Слід відмітити що Оля і сама приймала участь у змаганні русалоньок, проте у нерівній боротьбі  та через упереджене суддівство (ганьба ЦВК :) ) поступилася за крок до перемоги.

 

Алла Поважук (Дубенська районна організація «СМС»)

Ми приїхали в Одесу для того, щоб відпочити, чогось навчитись і просто весело провести час. З Одеси ми пересіли в автобус на Затоку і приїхали до бази «Здоровя», де і провели своїх 10 веселих днів. Там нас привітно зустріли друзі та колеги з СМС>>, які супроводжували нас до наших будиночків, а згодом і до моря.

Моє перше враження було захоплююче, адже, оскільки, я на морі вперше – воно мені дуже сподобалось, - таке безкрає та бурхливе. І погода сприяла нашому відпочинку; кожен день був теплим і світило яскраве сонце.

Щодо розпорядку дня, то кожного ранку проводилась зарядка, яка дуже підбадьорювала і забезпечувала нас енергією на цілий день. О 9 годині ми йшли на сніданок, після якого охоче загоряли на пляжі і плавали в морі. Загалом веселились до 13 години дня. Потім прямували на обід, після якого брали участь у дебатах, що відбувались о 15 годині. На дебатах ми навчились відстоювати свою точку зору, а також переконувати і слухати свого співрозмовника. По закінченню дебатів ми знову відпочивали, але вже поєднуючи приємне з корисним, а саме: проводили змагання з волейболу та футболу. Адже позмагатися було за що: переможці отримували ящик улюбленого пива місцевих жителів.

А ще одного дня ми їздили на екскурсію по морю на теплоході, із запливом в Бєлгород-Дністровську фортецю. Там почули і побачили багато цікавого та зробили декілька захоплюючих знімків. Це був один з найцікавіших днів, який нам на довго запам’ятався. О 8 годині ми слухали результати дебатів, а о 9 годині збирались на вечерю. А після вечері була дискотека в кафе-барі «Оболонь». Об 11 годині ми повертались на свою базу, і лягаючи спати, з нетерпінням чекали наступного, не менш цікавого дня.

Отак і пройшов час а вже на 10-й день ми просто відпочивали та веселились: проводили День Нептуна, було дуже цікаво. Отже ми дуже добре і весело провели час.

 

Всі учасники висловлюють свою подяку керівництву ВМГО «СМС» та особисто її лідеру Денису Волошину за таку чудову можливість гарно і з користю провести час у колі друзів.

Переглядів: 4426 | Додав: sms-rivne | Рейтинг: 4.5/2 |
Всего комментариев: 2
05.11.2009
1. Лагута Кристина [Материал]
Доброго дня!
Виробниче підприємство що знаходиться в Україні виготовляє дитячі ігрові майданчики з натурального дерева.
Пропонуємо Вам співпрацю.

Прошу надіслати відповідь чи Вас це зацікавило

З повагою,
Христина Лагута
krystyna90@ukr.net


25.05.2011
2. Ключко Елена [Материал]
Здраствуйте!!!
Я очень хочу найти человека....с которым встретилась в 2007 году на Затоке,...к сожалению знаю только имя...его зовут Дима..

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма для входу
Спонсори

ТД Культтовари
Пошук
 
СМС Новини
Наші друзі
Реклама від google
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024