П'ятниця, 19.04.2024, 03:53
Рівненська обласна організація ВМГО
СПІЛКА МОЛОДИХ СОЦІАЛІСТІВ 
Головна Головна

Реєстрація Реєстрація

ВхідВхід
Вітаємо Вас Гість | RSS
Меню
Погода
Погода в Рівному
Посмійся...
Новини РівнOGO
Головна » 2008 » Вересень » 24 » ПЕРЛИНА ПОЛІССЯ 2008 (ПІДСУМКИ)
ПЕРЛИНА ПОЛІССЯ 2008 (ПІДСУМКИ)
16:34
Нещодавно в невеличкому містечку Радивилів (а точніше в таборі Веселка), що на Рівненщині, відбувся Другий всеукраїнський фестиваль команд КВН Перлина Полісся, під час якого було підбито підсумки конкурсу Світ нашими очима, де кожен бажаючий мав змогу показати себе як талановитий режисер, автор сценарію та актор. Таку можливість молоді надали організатори цих проектів - Рівненська обласна організація СМС, відділ у справах сімї та молоді Рівненської ОДА та молодіжна громадська організація КВН Рівненщини.





До мальовничого Радивилова, щоб підтвердити статус найвеселіших і найдотепніших, поділитися досвідом, й просто повеселити жителів містечка, з'їхалися 12 команд із різних міст України. Пять команд з Рівного  - ФАВАВУ, П'ятниця 13, Впала клямка, Абзац, Три сестри,  дві команди з Луцька - Фонтан, Позитивні віруси, по одній команді з Тернополя -  Оптом дешевше, Хмельницького  - Проект-05, Львова  - Хай Так, Чернівців  - Бєс прилюдії, Миколаєва  - Автостоп. Саме ці команди протягом трьох днів показували глядачеві все, на що вони здатні. І не тільки у грі КВН, учасники фесту також боролися за перемогу в чемпіонаті з футболу. Найспритнішими та найвлучнішими стали футболісти команди Проект-05 , за що й отримали приз переможця - футболки СМС.



- Першочерговим завданням фестивалю взагалі було зібрати різносторонньо обдаровану молодь з усієї України, для того щоб в атмосфері невимушеного спілкування створити умови для їх ближчого знайомства, обміну досвідом і як результат подальшого розвитку, - розповів голова Рівненської обласної організації СМС, ведучий фестивалю Віталій Козачок.



Й справді фестиваль дав можливість хлопцям і дівчатам показати себе й придивитися до суперників, продемонструвати своє бачення гумору та артистизм. А ділитися було чим, бо усі команди показали себе непогано, засмутили трохи Позитивні віруси. Але не будемо про сумне, адже це фестиваль сміху... Поговоримо краще про переможців.


ФАВАВУ


ФАВАВУ

Найбільш вражаючим та неординарним був виступ команди Фававу. Хлопці відмінно відпрацювали на сцені, своїм живим, гострим гумором довели, що у їхньої команди є жартівливий запал. Їхній виступ будувався на пантомімі, танцях, вигуках, але це все важко передати на папері. Скажу єдине, у команди прослідковується свій стиль (чого вартий їхній вихід на сцену!), що, мабуть, і є запорукою успіху. Тому невипадково вони отримали гран-прі фестивалю. Фававушники дуже раділи своїй перемозі і жартома дякували за це рівненській Аварії, яка не виступала на Перлині (команда готувалася до виступів у Слобожанській лізі  - Авт.).


ТРИ СЕСТРИ

Лауреатами ж фестивалю стали Проект-05, Три Сестри, Автостоп. Але переможених на фестивалі не було  - кожен учасник отримав у нагороду нових друзів, нові ідеї, а також під час закриття фестивалю команди отримали дипломи учасників Перлини Полісся - 2008, які й нагадуватимуть про весело проведений час.


ПРОЕКТ-05


АВТОСТОП

Також на глядачів, які прийшли на гала-концерт фестивалю, очікував сюрприз  - у рамках фесту Перлина Полісся відбувся фінальний акорд Інтернет-конкурсу молодіжного відео Світ нашими очима.


ВПАЛА КЛЯМКА

За словами організаторів, конкурс було спрямовано на боротьбу з негативною тенденцією створення та поширення молоддю жорстокого та аморального відео; на створення умов для творчого, інтелектуального та духовного розвитку молоді.


АБЗАЦ

- Сьогодні гостре занепокоєння викликає стан моралі та духовності в молодіжному середовищі. Ця ситуація спричинена негативним впливом сучасного інформаційного простору на формування системи цінностей у підростаючого покоління. Через засилля на телебаченні, Інтернеті низькопробної продукції, яка культивує насилля, жорстокість та розпусту та внаслідок все більшої доступності високотехнологічних засобів, неабиякою популярністю серед молоді користується жорстоке любительське короткометражне відео, власного виробництва, яке поширюється з допомогою глобальної мережі та мобільних телефонів. Очевидно, що у молоді починають з'являтися різноманітні негативні прояви. Тому, щоб боротися з цією тенденцією, і було вирішено провести Інтернет-конкурс молодіжного відео Світ нашими очима і фестиваль Перлина Полісся, бо КВН та аматорське відео - це ті два напрями молодіжної культури, які сьогодні є чи не найпопулярнішими, - зазначив Віталій Козачок.


ПЯТНИЦЯ 13

У номінації І сміх, і гріх за краще гумористичне відео першу премію отримала команда Фававу за відеоролик Вперед на Стамбул. Другу премію в цій номінації отримали 5 Аварійних історій команди Аварія, а Відпустка команди Пятниця 13 виборола третю премію.


ФОНТАН

Номінація Моє місто мала визначити найкращу роботу про рідний для авторів населений пункт. Але, на жаль, у цій номінації, першу і другу премію ніхто не виборов, але третю премію отримали одразу два відео: MAR Gorod dorog та Острог Артема Туровського. Заохочувальний приз отримав Роман Пікач за відеороботу Велодень.


БЄС ПРИЛЮДІЇ

Відео у номінації Ми можемо все продемонстрували особливі здібності, вміння та навички авторів. Але і тут журі також не визначило переможця, а другу премію віддали - відео Freeride (автор  - Mishanya) та Тарасу Ковальчуку і його Байкеру. А за відеокліп Як у нас Впала Клямка третю премію завоювала команда Впала Клямка.



ОПТОМ ДЕШЕВШЕ

У номінації Таке життя відеороботи та їх творці розмістилися так: друга премія - Артем Туровський Екологія, третя - Антон Свінціцький Один день із життя студента. А заохочувальний приз завоював Роман Пікач з роботою Зупинимо рекламу смерті. Відеокліпи цієї номінації мали на меті розкрити гостру суспільну проблематику.


ХАЙ ТАК

Підсумовуючи написане, можна з упевненістю сказати, що фестиваль пройшов вдало: організатори - досягли поставлених цілей, учасники  набули певного досвіду, і що найголовніше, глядачі  отримали задоволення і кілька додаткових років життя. Отже, з нетерпінням чекатимемо наступного Третього всеукраїнського фестивалю Перлина Полісся, який вже звикла дарувати Спілка молодих соціалістів.


ПОДІЇ НА ФУТБОЛЬНОМУ МАЙДАНЧИКУ:


















НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ:






Анастасія Самсоненко,
Радивилів - Київ
Переглядів: 2330 | Додав: sms-rivne | Рейтинг: 3.0/2 |
Всего комментариев: 1
30.01.2009
1. Юхим [Материал]
Огромное вам пасибо! А еще посты на эту тему будут в будущем? Очень жду!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма для входу
Спонсори

Наше радіо (100,7)
Пошук
 
СМС Новини
Наші друзі
Реклама від google
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024