Понеділок, 29.04.2024, 05:50
Рівненська обласна організація ВМГО
СПІЛКА МОЛОДИХ СОЦІАЛІСТІВ 
Головна Головна

Реєстрація Реєстрація

ВхідВхід
Вітаємо Вас Гість | RSS
Меню
Погода
Погода в Рівному
Посмійся...
Новини РівнOGO
Головна » 2008 » Червень » 6 » Уууухххх....Трам-дамц...Ви це відчули????
Уууухххх....Трам-дамц...Ви це відчули????
12:10
Це був маленький землетрус, яким сколихнулось місто Рівне і місцева тусовка від трьох цікавих відео в їхню честь! Саме зараз буде представлена рецензія по цих відео для Вас, мої ліниві друзі, яким «впадло подивитись».....;=)....Ну,слухайте тоді 100 разів, якщо не хочете дивитись один)

Першим, дебютним відео в розділі "Моє місто" стала робота талановитого учасника під ніком MAR. Ну що ж....поїхали...поїхли по дорогах.... «Город дорог»:досить цікаве, перспективне і головне якісне відео. Лейтмотивом вибрана гарненька пісня «Город дорог»,доречі, пацани,від мене особистий респ за пісню! Проводиться візуальне прирівняння нашого славного міста до смт. Москва і, виявляється, наше місто нічим не гірше! Є свої архітектурні пам’ятки, є свої дороги, є свої джипи, є свої чувачки, які нормально читають... Одним словом склалось хороше враження від відео, гордість за місто та хлопаків, які це відео зробили.

Далі по списку, але не знаю чи за алфавітом йде відео під назхвою «Очі кажуть НІ», це відео представляю творчий підрозділ «І сміх, і гріх». Відразу перше, що кидається в очі та вражає це символічна рамочка - перше відео із таким замутом, цікаво!) Це відео є цікавим ще через один технічний момент, що можна назвати ноу-хау серед усіх представлених відео - це ковдра, яка використовується як фон. Відео із цікавою пародією на пісню та шикарним балетом-підтанцьовкою) Звісно це сказано в хорошому розумінні, адже танці додають якоїсь такої колоритності даній роботі)

Ну і найулюбленіша клавіша програмістів при інсталяції програм - ДАЛЕЕ - їдем далі, настпуне відео із цього ж самого комедійного цеху під назвою «Без любви». Цікавий стьоб хлопців на пісеньку Потапа і Насті Каменських. Словами описати важкувато - відео варте того, щоб глянути і потім поговорти) Досить цікава задумка, виконання та накладання артикуляції на слова пісні! Ще досить хороший підібраний реквізит та костюми))
Одним словом... якщо ти себе поважаєш - ДИВИСЬ ВІДЕО!

Ваш, ВВС.

Переглядів: 1281 | Додав: sms-rivne | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 1
23.11.2008
1. Slayer [Материал]
Буду песещать сайт ваш

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма для входу
Спонсори

ОГО.ua
Пошук
 
СМС Новини
Наші друзі
Реклама від google
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024