Субота, 27.04.2024, 03:53
Рівненська обласна організація ВМГО
СПІЛКА МОЛОДИХ СОЦІАЛІСТІВ 
Головна Головна

Реєстрація Реєстрація

ВхідВхід
Вітаємо Вас Гість | RSS
Меню
Погода
Погода в Рівному
Посмійся...
Новини РівнOGO
Головна » 2008 » Квітень » 30 » Юні таланти Рівного отримали перемогу!!!
Юні таланти Рівного отримали перемогу!!!
11:48
29 квітня у приміщенні Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру відбувся зональний фінал КВН ЮІР ХІІ Всеукраїнського конкурсу, серед команд веселих та найкмітливіших (КВК було у волиняк, наші ж грали ж в КВН) юних інспекторів руху.

У конкурсу приймали участь команди з 6-ти областей: Рівненської «Північний район», Житомирської «Без поважних причин», Волинської «КОП», Київської «ДТП», Хмельницької «Фани ДАІ» та Чернігівської «Жезл».

Команди вміло поєднували жарти з правилами дорожнього руху. Загалом ціль виступу – у веселій формі навчити молодь правильно поводити себе на дорозі та за її межами, тому іноді було зовсім невесело.

У зональному фіналі було 3 конкурси: візитка, відео робота та домашнє музичне завдання. Юні таланти проявили себе у конкурсах з кращої сторони - продемонстрували вміння не тільки жартувати, але й співати та танцювати.

Після візитки наші аборигени отримали в свій актив 6.2 бала, але головному шоумену області (Василю Тарасовичу тобто), неправильно порахували бали для наших красенів і красунь. З’ясувалось, що бали в нас є, але їх лише 5.8.

Відео конкурс в плані оцінок нас ні грама не порадував, тим паче, що столичним гостям ми програвали аж один бал. Але (увага , інтрижка) в нас в рукаві був козир – музичне домашнє завдання.

До кінця гри не було зрозуміло, яка ж команда переможе… Але ми дочекались дощу (на вулиці) і нашої перемоги (в залі). Ми випередили своїх головних конкурентів «ДТП»(Київ) та «Фани ДАІ»(Хмельницький) лише на 0,2 бала, які й посіли почесне друге місце разом. Третє місце зайняла команда «Жезл»(Чернігів).

Команда «Північний район» отримала масу позитивних емоцій, призи від Фокстроту та путівку у наступний тур КВН ЮІР ХІІ Всеукраїнського конкурсу, що відбудеться у «Артеку». Тож побажаємо їм успіху!!!!!!!!!!!!!!

Ваша солона кислинка Текілка =)

Переглядів: 1137 | Додав: Велик | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма для входу
Спонсори

Рівненська газета
Пошук
 
СМС Новини
Наші друзі
Реклама від google
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024