П'ятниця, 29.03.2024, 10:20
Рівненська обласна організація ВМГО
СПІЛКА МОЛОДИХ СОЦІАЛІСТІВ 
Головна Головна

Реєстрація Реєстрація

ВхідВхід
Вітаємо Вас Гість | RSS
Меню
Погода
Погода в Рівному
Посмійся...
Новини РівнOGO
Головна » 2008 » Травень » 9 » Фото на пам'ять.
Фото на пам'ять.
22:26
До обеліска я в задумі стану,
До сивини своєї на путі.
Скажу „спасибі” тихо ветерану,
Що вдруге народив мене в житті.

Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945рр. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто хто своїм подвигом, а подекуди і своїм житям творив наше щастя.

Не могли залишитися осторонь цього свята активісти Рівненської організації СМС. Вже о 9 ранку стояли вони на центральній вулиці міста чекаючи початку урочистого параду. Колона рушила о 10 і пройшовши через усе місто молоді соціалісти разом із ветеранами дісталися Меморіалу слави. Саме тут лунали поздоровлення та привітання від керівників міста та області. Але СМС-івці вирішили, що пасивне прослуховування добре заїзжених та погано заучених текстів не для них.

Наперед подбавши про добрий оберемок квітів хлопці самі вдягнулися у військову форму та взялися до привітань тих, чий подвиг потрібно цінувати частіше ніж один раз на рік. Привітавши ветеранів та подякувавши їм за наше мирне сьогодення, їм пропонували в рамках акції «Фото на пам’ять» сфотографуватися. Більшість винуватців свята з великою радістю та задоволенням погоджувалися та ділилися із молоддю спогадами про ті нелегкі часи. Були серед них і творці легендарного Байконуру, які доклали своєї руки і до запуску Юрія Гагаріна в космос і до розбудови космічної України. Були і такі які лише назвавши число в 2500 знешкоджених власними руками мін заставляли кров стинути в жилах (куди там сучасним екстремалам). Але були і такі, що через товщу років і сьогодні змушені берегти таємницю і не можуть дозволити собі навіть ділитися спогадами.

Але всі вони отримають фото на згадку про День Перемоги 2008. Адже це та найменша частинка уваги, яку ми можемо приділити цим творцям щасливого сьогодення. Давайте цінувати їх щодня, бо з кожним днем їх стає все менше і менше...


Всі фото тут.

Переглядів: 1165 | Додав: sms-rivne | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма для входу
Спонсори

ОГО.ua
Пошук
 
СМС Новини
Наші друзі
Реклама від google
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024