П'ятниця, 29.03.2024, 17:58
Рівненська обласна організація ВМГО
СПІЛКА МОЛОДИХ СОЦІАЛІСТІВ 
Головна Головна

Реєстрація Реєстрація

ВхідВхід
Вітаємо Вас Гість | RSS
Меню
Погода
Погода в Рівному
Посмійся...
Новини РівнOGO
Головна » 2008 » Травень » 23 » Фінал Рівненської ліги КВН
Фінал Рівненської ліги КВН
11:51

22 травня в палаці культури «Текстильник» дійшов свого апогею черговий сезон Рівненської ліги КВН.

Досить не простим був прожитий рік як для КВН-щиків так і для організаторів. Дуже багато нововведень було зроблено задля покращення якості проведення ліги. І ось результат – у фіналі 4 надзвичайно сильні команди, дві з яких вже зарекомендували себе з кращого боку як в різноманітних турнірах Асоціації КВН України та ТО «АМіК» так і за межами України. Але не досвід і не закордонне визнання є вирішальними факорами у КВНі і це довели дві інші, трішки молодші, але не чим не гірші команди.

А тепер про все по порядку. На протязі сезону із турнірної боротьби за титул чемпіона Рівненської ліги КВН вибуло багато гарних, смішних і дуже перспективних команд. Більшість із них були достойні грати у фіналі, але дозволили собі на мить розслабитись і за це поплатилися. До фінішу дісталися найвитриваліші: Рівненські «Ав@рія» та «Фававу», гості з Кіровограду «Людовік XIV» та «Бомба» із Млинова. Особливістю цієї гри було те, що в деяких команд з’явилися легіонери і жарти, які в нормальній голові не народяться.

Вже перший конкурс показав, що найважча місія цього дня лягла на плечі членів журі. Всі команди досить потужно заявили про себе і схоже було на те що ніхто не збирався поступатись. Так і сталося команди почергово вигравали то один конурс, то інший. Так кращими на візитці журі вважало «Ав@рію», в біатлоні контрольним пострілом виборов перемогу капітан «Бомби» Денис, у відеоконкурсі найбільше всім сподобалась робота «Фававу». До музичного домашнього завдання всі підійшли досить стомлені. Тому і сили на останній ривок вистачило не всім. Поряд з гарно підготовленими виступами суперників домашка «Людовіка» навіть з відключеним мозком виглядала сирою та непідготовленою.

В результаті команди розташувалися в такому порядку – почесне 4 місце не зважаючи на день народження керівника отримала Млинівська «Бомба», хоча не можна сказати що команда того вечора була найгіршою. Просто Бомбівці в одних конкурсах вигравали менше ніж програвали в інших.

Бронзові медалі чемпіонату, приз у 1000 грн від Соціалістичної партії та шанс на вічне життя в разі покаяння отримала наймолодша команда КВН «Людовік XIV» з Кіровограда.

За крок від давно омріяного трофею зупинилася найшвидше прогресуюча команда сезону «Фававу». Втішними призами для них стали 2000 грн від торгового дому «Культтовари» та срібні медалі на пам’ять.

А звання чемпіона Рівненської ліги КВН вдруге поспіль виборола Рівненська «Ав@рія», за що отримала дві пачки одногривневих купюр на загальну суму 3000 грн від директора ресторану «Гламур» Олега Хижняка, золоті медалі та моральне задоволення.

Ще однією особливістю Рівненської ліги сезону 2007-2008 стала зйомка та регулярна трансляція ігор на каналі Рівне-1. Тому вже найближчим часом чекайте на телеверсію, де можна подивитись (якщо не бачили), або пригадати найкращі моменти цього справді неповторного вечору.


Переглядів: 1121 | Додав: sms-rivne | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма для входу
Спонсори

Хіт FM (103,7)
Пошук
 
СМС Новини
Наші друзі
Реклама від google
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024