П'ятниця, 29.03.2024, 04:02
Рівненська обласна організація ВМГО
СПІЛКА МОЛОДИХ СОЦІАЛІСТІВ 
Головна Головна

Реєстрація Реєстрація

ВхідВхід
Вітаємо Вас Гість | RSS
Меню
Погода
Погода в Рівному
Посмійся...
Новини РівнOGO
Головна » 2008 » Травень » 30 » Фінал КВН чемпіонату області серед учнівських команд.
Фінал КВН чемпіонату області серед учнівських команд.
10:58

28 травня 15:00 палац культури РАЕС (м. Кузнецовськ). Саме тут зібрались всі ті хто пройшов довгий і тернистий шлях в два тури за три місяці, при цьому примудрившись обійти суперників, яким на жаль до фіналу дістатись не вдалось.

Кращі учнівські команди КВН змагалися цього дня чи не в найкращому залі всієї області. Ними стали Гощанські «КУК-Юнга», які на своєму шляху подолали всіх старших суперників та фактично сусіди «Весна» з Володимерця та минулорічні чемпіони «Шухерята», які з першої гри ішли пліч-о-пліч. Також до фіналу потрапила і команда КВН «СМС», яка представляла с.Зоря Рівненського району, але через причини від них не залежні приїхати на гру вони, нажаль, не змогли. За таких обставин ще до початку гри всі знали що займуть призові місця, але від цього ніхто не розслабився, а навпаки кожна команда прагнула стати першою.

Візитка пройшла досить сильно і всі команди проявили себе з кращого боку, проте Гощанській молоді вдалося своїм запалом та енергією більше підкорити серця членів журі, за що одразу і отримали невеликий відрив.

Розминка теж пройшла доволі вдало (діти відповідали часом краще від своїх дорослих колег), але розкладу сил фактично не змінила. Лише Весна почала потроху відставати від своїх колег.

Музичний конкурс показав журі, що кожна команда має вдосталь талантів і всі вміють гарно співати. Та і в цьому майже рівному протистоянні журі зуміло визначити сильніших. Ними стали дівчата із «Шухерят», які з більшою артистичністю та душевністю виконували музичні номери, які до того ж були ще й смішними. Як результат господарі, хоча і з відривом всього в 0,2 бали, проте вирвалися вперед.

Домашнє завдання мало розставити все по своїм місцям. Але сенсації не трапилось. «КУК-юнга» чи то через надмірне хвилювання, чи то через недосвідченість (адже вони вперше приймали участь в обласних змаганнях) не змогли зібратися для останнього бою. Натомість «Шухерята» набравши обертів довели справу до перемоги, вдруге отримавши в рідних стінах звання чемпіонів, золоті медалі та цінний приз від організаторів. Також цінні призи та медалі дісталися і двом іншим командам, проте «КУК-юнга» отримали срібло, «Весна» бронзу.

По закінченню конкурсних виступів команд на сцені майстер клас дали члени журі разом із ведучим. Назвавшись експромт проектом «ФАВАРІЯ» золото срібні переможці Рівненської ліги спочатку добряче налякали зал, а потім вдосталь його повеселили. Закінчилося все автографами на випускних альбомах юних фанаток та одногривневих купюрах старших прихильників їхньої творчості.

Проте і після цього свята хорошого настрою багато в кого залишились деякі зауваження. Так керівники команд в один голос просили про продовження терміну проведення змагань та намагалися дізнатися хто міг би їм допомогти при підготовці команди до наступного сезону.

Розуміючи, що рівень турніру зростає рік від року молодіжна громадська організація «СМС» запропонувала на конкурс програм дитячих та молодіжних громадських організацій проект «Школа КВН», який і передбачає підготовку професійними КВНщиками молодих шкільних команд, які надалі братимуть участь в Чемпіонаті КВН для учнівської молоді, термін якого в зв’язку з очікуваним збільшенням кількості команд планується також подовжити. Тому сподіваємося, що наступного року переможці учнівського чемпіонату зможуть з легкістю змагатися із старшими суперниками у Рівненській лізі КВН.


Переглядів: 1186 | Додав: sms-rivne | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма для входу
Спонсори

Хіт FM (103,7)
Пошук
 
СМС Новини
Наші друзі
Реклама від google
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024