П'ятниця, 26.04.2024, 16:53
Рівненська обласна організація ВМГО
СПІЛКА МОЛОДИХ СОЦІАЛІСТІВ 
Головна Головна

Реєстрація Реєстрація

ВхідВхід
Вітаємо Вас Гість | RSS
Меню
Погода
Погода в Рівному
Посмійся...
Новини РівнOGO
Головна » 2008 » Травень » 24 » «Бомба» не взірвалась, «Людовік 14» поїхав додому, «Фававу» радіє, а у нас знову «Аварія»!!!!!!!!!
«Бомба» не взірвалась, «Людовік 14» поїхав додому, «Фававу» радіє, а у нас знову «Аварія»!!!!!!!!!
13:27

22 травня у МПК «Текстильник» відбувся фінал Рівненської ліги КВН. У якому змагались чотири команди: «Бомба»(Млинів), «Аварія»(Рівне), «Фававу»(Рівне), «Людовік 14»(Кіровоград).
Гра була важлива, так як на кону були не тільки оплески і посмішки веселого люду, а й кубок та грошенята(сортовані номіналом по одній гривні), котрі команди витратили на фуршеті). (Ну хто і не витратив – прим. редактора)
Перший конкурс, як стандартно, візитка. Першими виступали «Фававу», де були у шароварах, а Вася у червоненьких труханцях та віночку. «Аварія» била Толіка стулом по голові, добре, що він виявився пінопластовим. «Бомба» витанцьовувала і розповідала цікаво закручені жарти. «Людовік 14» не обійшовся без свого роботичного гумору. « - Робот, что ты делаешь в свободное время? –Дёргаю рычаг ха-ха-ха». Але лавровий вінок у візитці натягнула улюблениця публіки, команда «Аварія» (та й «Фававу» улюбленці публіки. І взагалі глядач був привітний до всіх – прим. редактора).
Біатлон, другий конкурс, видався напружений - журі і вусатий шоумен (Василь Тарасович) ніяк не могли визначити слабших. Тому й були штрафні кола, випрошені першими рядами. Та все-таки, останнім жартом, «Бомба» взірвала зал та отримала перемогу в конкурсі. Цитую: «Цейлонські повії принципово не беруть на чай..», - жарт, що поставив жирну крапку в конкурсі.
Далі був капітанський конкурс, де вожаки команд ділились своїми сновидіннями, а Людовік – біологією. І яєчня самотнього Миколи Коваля поступилася перемозі, в цьому конкурсі, одруженого Вані («Фававу»).
У четвертому конкурсі спостерігали відео-доробки команд. Глядачам сподобалась реклама «Аварії», північний район «Бомби», монголо-татарські біги «Фававу» та як не запускалось відео «Людовіка 14».
Ну у музичному домашньому завданні команди продемонстрували всі свої таланти (навіть в кого їх немає). «Бомба» показала, як проходять у них дискотеки, відзначилась Баба Галя, що продавала «сємєчкі» та капітан, який не знав слів фінальної пісні, але намагався підспівувати. «Аварія» вразила переробками пісень(ну вміє ж капітан добре співати). Лайма Вайкуле (у виконанні Коваля Колі) сподобалась залу і фінальна пісня була хорошою. «Людовік 14» представив майже театральну постанову, де виконали пісню, яку теж переробляла «Бомба». «Фававу», які виступали останні у цьому конкурсі зобразили мініатюри про овочі та фрукти, переплівши доволі цікаво їх з реальним життям.
І оплески стоячого залу, кубок чемпіонів Рівненської ліги КВН та три тисячі гривень, номіналом по 1 гривні (в КВН навіть подарунки жартівливі) отримала «Аварія». Їм на п’яти наступили не обділені «Фававу». Третє місце у роботичних гостей «Людовік 14», а четверте у «Бомби».
Фінал був веселий, наповнений дотепними жартами, яскравими(аж заліпило) емоціями, не дивлячись, що у Рівненській лізі КВН «знову Аварія». Тож нехай таких аварій буде частіше…

Текілка =)


Переглядів: 1628 | Додав: Велик | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
11.11.2008
1. Kiril [Материал]
приду еще

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма для входу
Спонсори

ОГО.ua
Пошук
 
СМС Новини
Наші друзі
Реклама від google
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024